Sony

TOGG İkinci Aracını Piyasaya Sürerken Sony Dört Yıldır Konsept Araç Tanıtıyor!

Sony, dört yıldır konsept tanıtıyor. Aynı sürede Togg, ikinci modelini piyasaya sürüyor!

Sadrettin Akpınar

9 Ocak 2024 16:14
Son Güncelleme: 9 Ocak 2024 16:14
2
IMG_5220

🟢#Togg’u özellikle fiyat konusunda sıkça eleştiriyoruz. Fakat dört yıllık süreçte konsept tanıtmaktan ileriye gidemeyen #Sony’nin hâlâ üretime hazır bir araç geliştiremediğini, Togg’un ise ikinci modelini lanse ederek kayda değer bir başarı elde ettiğini görmek gerekiyor.

🔋İlk otomobil konseptini Ocak 2020’de tüketici elektroniği fuarı CES’te gün yüzüne çıkaran Sony, ilk yılında bir otomobil üretme hedefi olduğunu itiraf etmemiş olsa da dört yılı aşkın süredir kendi markasıyla pazara girmek için çalışma yürütüyor. Sonuç: #Honda ortaklığıyla ‘Sony Honda Mobility Afeela’ kuruldu ve 2025’te seri üretime geçilecek.

⚠️Japon devin her sene konsept olarak CES fuarına getirdiği sedan araç ve teknolojileri yıllar içerisinde eskidi. Yenilik olarak sunulan birçok özellik Çinliler tarafından piyasaya sürüldü bile!

🔌Her ne kadar ısı pompası, 800V elektrik mimarisi gibi sektör trendlerini geriden takip ediyor olsa da Togg’un 2023’te 20 bine yakın araç satması ve bu sene aynı fuara ikinci modeliyle katılması bir başarıdır.

Umarız yerli üretici, ürün ve hizmetlerini ticarileştirmede yakaladığı başarıyı makul fiyat, beraberinde gelecek gerçekçi Avrupa hedefleri ve sektörün teknoloji trendlerine daha uyumlu bir platform ile birleştirmede de gösterir.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar