Skywell

Ulu Motor Skywell ile Türkiye’deki Elektrikli Araç Yatırımını Hızlandırıyor!

Skywell Türkiye distribütörü Ulu Motor, 20. yılında elektrikli araç yatırımı ve yurtdışı operasyonlarıyla öne çıkmak istiyor.

Sadrettin Akpınar

1 Şubat 2024 00:01
Son Güncelleme: 1 Şubat 2024 00:01
2
1

⚡Son dönemde bir bayisinin konkordatosuyla gündeme gelen Ulu Motor, 2004’ten beri faaliyet gösterdiği otomotiv sektöründe bu yıl İngiltere, Polonya, Macaristan dahil 21 ülkeye ulaşan bir satış ağı oluşturacağını açıkladı.

🔋2024 ilk çeyreği sona ermeden Skywell’in 800V batarya paket üretim tesisini aktif hale getirmeyi planlayan firma, ayrıca 1,6 milyar dolara mâl olması beklenen Skywell’e ait ilk yurtdışı otomobil fabrikasını Türkiye’de kurması için de teşvik sürecinin devam ettiğini söyledi.

🟢 Üç yılda Türkiye’yi Skywell’in en büyük ihracat pazarlarından biri haline getiren ve bu sayede yatırım için mantıklı bir lokasyon olarak değerlendirilmemizi sağlayan Ulu Motor’u tebrik ederiz. Ancak bundan sonraki süreçte satışın devam edebilmesi için yetkili servis yatırımının bir an önce hayata geçirilmesi, Skywell’in ultra yüksek hızlı şarj istasyonu yatırımlarında Türkiye’ye öncelik vermesi için çaba harcanması gerekiyor.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar